Op deze pagina foto's van mijn gemaakte diamond paintings en/of de voortgang ervan. 

Voor een prikkie heb ik op marktplaats een tekentafel gekocht die in hoogte verstelbaar is en het werkblad kantelbaar is in diverse standen.

Wat heb je nodig om te kunnen dp-en, heel weinig eigenlijk; doosjes of potjes om de steentjes in te bewaren (477 kleuren), een schudbakje, wax, pincet en een waxpen. Deze laatste 4 artikelen zitten standaard bij iedere dp-er die je koopt. 

Daarbij kan je nog wat hulpmiddelen erbij gebruiken zoals een liniaal, een scherp mesje, een raamtrekkertje, een rollertje en een loep met lamp of lightpad.

En met een lightpad onder de dp werk je nog prettiger, de tekens zijn dan veel duidelijker en dus beter te zien en het leggen van de steentjes gaat ook nog eens sneller.

Onderstaand mijn reeds gerealiseerde diamond paintings, ik ben klein begonnen om te kijken of ik het wel echt leuk vind om te doen, inmiddels ben ik overgestapt naar wat grotere projecten.

Voor de liefhebber bied ik de meeste ook TE KOOP aan, heb je interesse stuur me via het contactformulier een berichtje voor onder andere de prijs.

Nummers 1 t/m 6 is met lijst en 7 t/m 17 is zonder lijst.


Deze is af:  Mee begonnen op 16 november 2022 en af op 7 april 2023, nu alleen nog een lijst erom heen maken.


Deze is ook af, begonnen op 7 april 2023 en af op 23 juli 2023 (vanwege vakantie heeft dit iets langer geduurd dan normaal).


Gestart op 24-7-23 met deze Michael Jackson en af op 26-11-23


Gestart op 28-11-23 Wilde dieren 80 cmx 60 cm, af op 14-02-24


 

Gestart op 17-02-24 Auto in Cuba 60 cm x 30 cm

Jammer dat de tekens zo wazig zijn, zie derde foto.Wat nog op de plank ligt om te maken.

 

 
Map
Info
Instagram